Vissza

Bemutatkozás

Társaságunk 2011. december 29-én alakult. Ezen időponttól kezdte meg gazdasági tevékenységét. Az utóbbi években a Társaság fő profilja az építőipar, azon belül a magasépítés és a megújuló energiatermelés területe volt. Az építési beruházásokat jellemzően generálkivitelezőként végezzük.
Az elmúlt években nagyobb részben iparcsarnokokat, gyógyszergyárakat és napelemparkokat építettünk, de családi ház kivitelezését is végeztünk.
Megalakulásunk óta generálkivitelezőként komoly szakmai és alvállalkozói kapcsolatokra tettünk szert, illetve az építőanyag beszállítói oldalt is kellően megismertük. Társaságunk tulajdonosain keresztül tapasztalatot szereztünk a faipar és a megújuló energiák területén is.
Tevékenységünk az elmúlt években több mint 20MW napelempark fejlesztése és építése is szerepelt, valamint a cégcsoporthoz tartozó más társaságokban részt vesz megújuló forrásból származó villamosenergia termelésben is.

Cégünk külön üzletága konyhabútorgyártással is foglalkozik. Konyhabútorok, elemes bútorok készítése: Korpusz -vázszerkezetű szekrénytestek kialakítása laminált nagytáblás (2800 x 2070 mm) bútorlapokból, festetlen MDF lapokból illetve furnérozott bútorlapokból (Kastamouno, Egger, Falco), tömörfa egyedileg általunk készített marással, díszítésekkel.
Szín azonos élzáró anyagokkal bevonva, furatozva, csapolva, D4-es víz és főzésálló ragasztással. A piaci igényekhez igazítva csillapított csukódást könnyítő kivető pántokkal, saját lábazattal, vagy állítható nagy teherbírású szerelhető lábakkal az alsó szekrényeken. Felső vagy fali szekrények esetén rejtett rögzítéssel. Kastamouno, Egger, Falco vagy egyedi igény esetén tömörfa munkalappal, és tömörfa frontokkal is el tudjuk készíteni a konyhapultokat. Alapvetően ezek a bútorok lehetnek a gyártó által kivitelezett felületkezelt lapok, illetve egyedi vásárlói igény alapján általunk felületkezeltek (festés, pácolás, furnérozás…), illetve tömörfa lapokból is.

 

2018. Szeptember 21.