Vissza

Naperőművek

Naperőművek

A BTA Konstrukt Kft. partnerei számára mérnöki szolgáltatást kínál, melyben vállalja naperőművek teljes fejlesztését, tervezési és kivitelezési munkálatok elvégzését. Külön igény esetén vállaljuk az elkészült naperőművek hosszú távú, teljes körű üzemeltetését is. Komplex ajánlatunkban az erőmű létesítésével kapcsolatos elképzeléseinktől kezdve a működő erőműig kínáljuk szolgáltatásainkat megbízóink számára. Szakértőink bevonásával a műszaki, jogi, pénzügyi tanácsadástól kezdve, a tervezési fázison keresztül a tényleges megvalósításig vállaljuk a komplett munkálatok elvégzését.

 

A naperőmű fejlesztése során vállaljuk az engedélyező hatósághoz, hálózati illetékesekhez kötelezően benyújtandó engedélyezési, szerződési dokumentáció teljes körű elkészítését, melyet az alábbi felsorolás foglal magába:

előzetes hozzájárulások beszerzése.

 

Csatlakozási tervdokumentáció elkészítése.

Mérési tervdokumentáció elkészítése. Kiviteli tervdokumentáció elkészítése.

Építési engedélyes tervdokumentáció elkészítése. Szerződéskötés

támogatása a hálózati illetékessel. Használatbavételi engedély megszerzése.

KÁT mérlegköri szerződéskötés támogatása.

       

 

 

A követelményeknek megfelelő tervek elkészítésére rendelkezünk a szükséges jogosultságokkal és azokat megbízható precizitással készítjük el ügyfeleink számára. A szükséges engedélyek megszerzése során, az engedélyeket kiállító hivatalok (Építési Hatóság, Energiahivatal, Energiaszolgáltató, Szakhatóságok stb.) közreműködésével, a párhuzamos, illetve egymásra épülő munkafolyamatokat koordináljuk az ügyfeleink részére.

A telepítendő rendszerek alapkoncepciójának kidolgozását, eszközök, berendezések elhelyezhetőségének megtervezését autoCAD program segítségével valósítjuk meg. A műszaki dokumentációban a kulcspontok kiemelésével biztosítjuk, hogy az mindenki számára érthető, átlátható legyen. A műszaki dokumentációt, tervrajzokat a hatóságok által megkövetelt, elfogadott módon készítjük el.

2020. Szeptember 3.

További képek